Het bestuur

Het bestuur van DVS Zwolle bestaat uit

Brenda van de Berg: voorzitter

Mijn naam is Brenda van den Berg.

Ik ben sinds de oprichting lid van DVS en sinds januari 2014 maak ik deel uit van het bestuur, samen met Ron en Bert en inmiddels ook Bernadette.

Wij proberen op een leuke, ongedwongen en onconventionele manier én op mooie plekjes kennis en ervaringen uit te wisselen en mensen te verbinden.

Daarnaast ben ik sinds ruim 20 jaar werkzaam bij Dommerholt Advocaten in Zwolle, de laatste 10 jaar als vastgoed advocaat.

Bouw- en huurrechtelijke zaken zijn bij mij aan het goede adres. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het formuleren van adviezen, het opstellen en beoordelen van contracten, het voeren van onderhandelingen en uiteraard het procederen ten overstaan van de Raad van Arbitrage voor de bouw en de civiele rechter.

Voor meer info, kijk op de website van Dommerholt of op mijn profiel op LinkedIn.

Bert Deen: penningmeester

Mijn naam is Bert Deen. Als medeoprichter van de DVS Zwolle, zie ik het als mijn taak, om samen met de andere bestuursleden, onze vereniging te laten ontwikkelen en behouden als een duurzame sociëteit.

”Valuation is the backbone of the Real Estate market”. Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt dat investeringen zal aanmoedigen. Opgeblazen of onnauwkeurige waarden zullen negatieve effecten hebben op het investeringsniveau in de markt als gevolg van een verhoogd risico. Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van vastgoedrapportages. Dit doe ik bij Dynamis Taxaties Nederland (DTN).

Als Senior Taxateur ben ik verantwoordelijk voor het managen en mede uitvoeren van centrale taxatieopdrachten voor landelijke opdrachtgevers vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Versterkt door een team van meer dan 75 gecertificeerde taxateurs verspreid over 30 vestigingen door heel Nederland geven wij taxaties af die kunnen bouwen op kennis van zowel de regionale als landelijke markt.

Vrije tijd: naast lezen en schrijven ben ik fysiek actief met Triathlon.

Bernadette Bergsteijn: secretaris

Geboren en getogen in een groot katholiek gezin in Utrecht. Na 6 jaar met mijn eigen gezin in het buitenland te hebben gewoond, zijn wij bij terugkomst in 1995 in het mooie Dronten neergestreken, aan de schitterende NGF-A 18 holes golfbaan.

Ik ben gastvrouw, organisator en secretaris van DVS Zwolle.

De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als secretaresse Raad van Bestuur bij RoyalHaskoningDHV in Amersfoort, directiesecretaresse bij projectontwikkelaars en bouwbedrijven in de regio Zwolle en nu ben ik werkzaam als office manager bij Ubink Rijs Advocaten in Zwolle.